Me Zen

INFO

INFO

INFO

Welkom bij ME ZEN, waar we een uniek mediterraans foodsharing concept aanbieden met hedendaagse Griekse invloeden. Ons menu is geïnspireerd op de heerlijke smaken en rijke culinaire tradities van de Middellandse Zee. Deze heeft een focus op verse, seizoensgebonden ingrediënten en levendige, gedurfde smaken.

 

Wij geloven dat het delen van eten een van de grootste genoegen van het leven is. Daarom hebben we ons menu ontworpen om te delen, zodat u kunt genieten van een verscheidenheid aan gerechten met uw vrienden en geliefden.

Onze gerechten worden met zorg en aandacht voor detail gemaakt, waarbij alleen de beste en de meest verse ingrediënten gebruikt worden. Elk item op ons menu is ontworpen om uw smaakpapillen te verwennen en uw honger te stillen.

We zijn erg trots op onze Griekse roots en geven een moderne draai aan traditionele Griekse smaken. Elk gerecht is een unieke en heerlijke mix van oud en nieuw.

 

We beschikken over een zorgvuldig samengestelde wijnselectie uit ons thuisland. Maar wie liever een cocktail drinkt, kan kiezen voor unieke aperitieven of cocktails die perfect bij ons eten passen.

 

We nodigen je uit om samen met ons een onvergetelijke eetervaring te beleven in ons foodsharing- restaurant. We zijn verheugd om onze liefde voor de mediterrane keuken met u te delen.

 

Share Love – Share Food

 

– Familie Sakellariou